Förpackningar, boxar, lådor och emballage

Förpackningar, boxar, lådor och emballage

Förpackningar i små till medelstora upplagor, gärna unika, producerar vi digitalt. Förpackningarna kan vara i miniwell eller kartong, enkla eller mer avancerade.

Du hittar mall för några vanliga typer i vårt mallbibliotek. Har du specifika önskemål, kontaktar du oss och diskuterar dina behov med en konstruktör/förpacknigsdesigner.

Wellboxar

Wellbox kan t ex. användas för att skicka en produkt eller material i. Den är producerad i mini-well (wellpapp). Lådan levereras plant och viks enkelt ihop.

Kuddbox

Kuddlådan ser ut som en kudde och du packar enkelt ditt innehåll i denna spännande förpackning. Lådan levereras plant och förtejpad. Lådan viks enkelt ihop.

Produktbox

Dina produkter måste såklart packas i snygga förpackningar som utstrålar ditt varumärke. Vi har en mängd mallar i olika format för att passa dina produkter. Lådan levereras plant och förtejpad. Lådan viks enkelt ihop.

Askar med lock

En ask med lock gör det trevligt för den som tar emot och ska packa upp din produkt eller kanske present. Vi har askar med lock i olika storlekar. Lådan levereras plant och förtejpad. Lådan viks enkelt ihop.
 
Material:
MultiArt Silk
Multi Design
Ensocoat
MiniWell
Storlek:
Varierande
Varumärken:
Papyrus
Brandklassning:
Nej