Bildekor, foliering & carwrap

Bildekor, foliering & carwrap

Vi tillverkar bildekor och fordonsdekor i alla former allt från enkla kampanjdekorer för kortare tid till avancerade reflexdekorer på utrycknings­fordon som ambulanser, brandbilar och polisbilar, eller varför inte klä in hela bilen, helfoliering (car wrap).

Lång erfarenhet av bildekor

Vår mångåriga erfarenhet av design och produktion av bildekor och fordonsdekor, samt vårt nära samarbete med den ledande folietillverkaren 3M, gör att vi alltid kan välja och rekommendera rätt kvalitet och material för varje projekt.

Bildekor med kvalitet

Vi är certifierade 3M™ MCS™ både för tillverkning och montage av bildekor och fordonsdekor. Detta gör att du med förtroende kan vända dig till oss med ditt dekorprojekt oavsett om det gäller ett eller flera fordon.

Hur köper jag bildekor

När du som kund har bestämt dig för att du ska ha bildekor, kontaktar du oss och diskuterar vilket behov du har. Du förser oss med logotyp och grafisk profil, så tar vi fram en skiss på rätt bilmodell, utifrån underlaget vi fått. När vi sedan är överens om hur ditt fordon och bildekor ska se ut bokar vi in montaget i vår monteringshall i Göteborg / Mölndal. Har du bilar och fordon på andra ställen runt om i Sverige, löser vi såklart även montage på andra orter, som Stockholm och Malmö. 
Material:
3M 50-serien
3M 100-serien
Oracal 3551
3M IJ35
3M IJ280
3M Envision 48c PVC-fri
3M Envision 480 PVC-fri
Storlek:
1,37 x 50 m
1,52 x 50 m
Varumärken:
3M, Orafol